20 oktober 2018 – Oktoberfeest 2.0

Oktoberfeest 2.0 20 oktober 2018 # Quelderduijn

DEN HELDER viert Oktoberfeest 2.0. Vier Helderse ondernemers, Leon Pieters, Guy de Sadeleer, Isaac de Freitas en Bjorn Rodewijk, hebben de handen ineen geslagen. Op zaterdag 20 oktober 2018 wordt door hun het eerste Oktoberfeest 2.0 in Quelderduijn aan de Schootenweg 2 te Den Helder georganiseerd.

Het viertal geeft er het predicaat 2.0 aan vanwege het feit dat er weliswaar genoeg bier in de originele bierpul wordt uitgeserveerd, maar de muzikale omlijsting is anders dan de Duitse oktoberfeesten. De artiesten die 20 oktober hun opwachting maken zijn o.a. de De Gebroeders KO, The Party Squad, Stef Ekkel, en John de Bever!

Verder zullen o.a. naast feest-DJ Jordy nog andere lokale artiesten en DJ’s het feest compleet maken. Het feest begint om 18.30 uur en duurt tot 00.30 uur! Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd.

Kaarten vanaf nu online verkrijgbaar.

  • De eerste serie jutters kaarten zijn alleen online verkrijgbaar voor €15,- via link https://shop.simpleticket.eu/?eventid=1980 
  • De tweede serie kaarten zijn online verkrijgbaar en bij Bodyfit, Boerenverdriet, Bruna de Schooten en Julianadorp, en Hachi Lounge voor €20,-.
  • Bij een groepsticket van 10 personen heeft u een gratis biertafel tot uw beschikking. De groepsticket is alleen online verkrijgbaar.

Boek hier de tickets:

https://shop.simpleticket.eu/?eventid=1980
www.oktoberfeestdenhelder.nl