19 januari 2019 – Wipe OUt Selection

De indo rock band Wipe Out Selection is ontstaan in het najaar van 2010. Het eerste optreden van Wipe Out Selection bij de Indische vereniging Tropen Vrienden Den Helder was een succes en smaakte daarom naar mee. De typische indorock muziek waarbij de gitaren door de lucht vliegen viel in de smaak bij het Helderse publiek. Daarom is de band vanaf februari 2011 veel gaan optreden in de kop van Noord Holland. Wipe Out Selection liet het Helderse publiek in verschillende horecagelegenheden en Pasar Malam Den Helder kennis maken met de indorock muziek.
In 2012 heeft Wipe Out Selection zich ook buiten de kop van Noord Holland laten zien. Tijdens optredens bij het Rock ’n Roll weekend in Sneek, Pasar Malam Leek, Tong Tong Fair, Midzomersnachtfeest Den Helder met o.a. Gerard Joling, Frans Duits, Big Black and Beatiful, Pasar Malam Den Helder, kreeg de band het publiek op de dansvloer en werd de typische Indo Rock muziek enthousiast ontvangen.
In 2013 heeft Wipe Out Selection de ambitie om nog meer op te treden in en buiten de regio van Den Helder. De band staat al geboekt op de Pasar Malam Leeuwarden, Pasar Malam Rotterdam, Pasar Malam Alkmaar, Pasar Malam Amstelveen. Wipe Out Selection wilt met vol enthousiasme laten zien dat de Indo Rock nog steeds leeft!