26 december 2018 – Tweede kerstdag Sonja Boys

Tweede kerstdag Sonjaboys in het Boerenverdriet aanvang 21:30
Deze band bestaad al weer even maar is wel gevuld met top muzikanten die iedereen wel kan die van muziek houd. Sonja en mark Janssen :Sonja bekend van Living on The Edge en haar vele projekten in de muziek wereld. Haar ervaren disco en soul stem springen zeker de vonken er van af.
Mark is de vast percussionist van de band Funktrain en Tiga en is ook regelmatig te vinden op een jam session. zijn gonga spel is erg ritmischen strak een geode aanvuling voor de band.
Hans Jansen: Hij was de vaste toetsenist in Ekseption en het Metropole Orkest, ging op tournee met Boudewijn de Groot, Candy Dulfer en Chaka Khan. En vandaag de dag is hij muzikale topper van Rene Froger, Jeroen de Boom en Gerrard Joling.
Frans en Rudy Lewakabessy: Frans onze duizendpoot, in de band doet hij gitaar en zang. Hij is meest bekend van Hazes band Funktrain en Veteranen en al zijn muzikale optredens in de muziek wereld.
Rudy is bassist van de band ook bekend van Funktrain, Soulmen’s Party en vele andere bandjes waar hij in speelde.
Marcel kranenburg: Drummer bekend van CTT, Hazes band,Voutlooz die de hitlijsten aantal maal heeft behaald, en al zijn optrdens in meerdere bandjes en is ook vaak te vinden op alle jam sessions.
Maakt deze band tot een top band met veel ervaring dat wordt zeker een avond vol swingen.